Wateropslag

Leven is water en de basis voor leven is water. Schoon water is van vitaal belang. De watervoorraad in de wereld wordt steeds schaarser, dus is het belangrijk om zuinig en verantwoord het water te beheren.

Waterschaarste is een gevolg van vele complexe op elkaar inwerkende menselijke en ecologische factoren. In de eerste plaats is klimaatverandering een belangrijke oorzaak. Klimaatverandering leidt tot het opdrogen van waterbronnen, maar ook tot het stijgen van de zeespiegel, waardoor er overstromingen plaats vinden. Dit beïnvloedt de beschikbaarheid en kwaliteit van water.

De wereldbevolking groeit nog steeds en het beheer van watervoorraden zal in de toekomst nog belangrijker worden. We zullen voor de toekomst moeten kijken naar alternatieve waterbronnen en moeten verduurzamen. Verduurzaming is nodig maar ook essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen garanderen. De vraag naar duurzame en innovatieve oplossingen groeit.

Watersilo’s Groosman is een van de marktleiders op het gebied van water opslagsystemen. Samen met onze dealers/installatiebedrijven helpen wij u naar de beste oplossingen voor uw probleem.

Onze modulaire metalen silo is een eenvoudige manier van wateropslag, ruimtebesparend en duurzaam. Bovendien hebben ze het predicaat EN 1090 gecertificeerd.

De mogelijke toepassingen zijn legio. Van irrigatie in de glas- en tuinbouw, mestopslag, regen wateropslag, recirculatie en waterbehandeling, drinkwateropslag, reservoirs voor viskwekerijen, tot tijdelijke opslag voor wegenbouw.

    Heeft u interesse in één van onze diensten of producten?
    Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.